Review

Fantastisch, we zouden zo weer gaan 

E.L.M van Bezooijen-Senteur
Juni 2023   


Alles was top geregeld door Minerva Reizen en het is zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie een reis hebben geboekt!

M. Bolleboom
September 2019


We logeerden op 4 verschillende locaties. De gastvrijheid die we ervoeren in la Paggeria was uniek, het kader in Fonterutoli was eveneens mooi , il Sassone was dan weer luxueus en bijzonder omwille van de afgelegen ligging en de villa di Corliano, Relais dell' Ussero, was bijzonder omwille van het historisch kader. Al bij al best een pittige rondreis, zeker indien je dit combineert met een groot aantal bezoeken aan de historische sites in de omgeving van je logies.

F Peeters
Juli 2019


Geweldig, een fantastische reis door het mooie Toscane, buiten het bekende Florence, Siena, Lucca en Pisa is de Chianti streek en het zuiden, Massa Marittima en Forte dei Marmi zeker het bezoeken waard. Gebruik de Lunch en diner ook eens bij de agriturismo zelf, geweldige ervaring ook gehad bij Tenuta ill Sassone

A.L.M. Bruijsten
Juni 2018


Aangezien het voor ons de eerste keer was hebben wij reuze genoten van alle bezienswaardigheden. Maar het was wel vermoeiend!

M.A. Prins
Juni 2018

Rondreis in overleg met jullie samen gesteld zeer de moeite waard. We hebben waardering voor de keuzes van jullie organisatie na een tweede ervaring.

Anoniem
April 2018