Agriturismo Torre dei Preti

Peschici | ApuliŽ

Torre dei Preti ligt in het uitgestrekte Parco Nazionale del Gargano, op slechts 3 km afstand van het pittoreske vissersplaatsje Peschici en op 2 km van zee. De agriturismo is een prachtig landgoed dat wordt omgeven door groen: ruim 26 hectare grond met steeneiken, wilde dennen en olijfbomen. De oude toren, die zijn naam geeft aan de agriturismo, stamt oorspronkelijk uit de 16e eeuw toen het als een versterkt fort werd gebouwd. Vanaf de top nog steeds een spectaculair uitzicht over het mooie Apulië en zelfs voorbij de kust van Peschici !
Het restaurant van Torre dei Preti verdient speciale aandacht; de verse biologische producten van het land zijn de basis voor de typische gerechten van de traditionele keuken van de Gargano en worden geserveerd met goede wijnen uit de omgeving. "Le delizie delle marine e delle campagne " - de heerlijkheden van de zee èn van het land.
De kamers van de Torre dei Preti zijn een aantal geschakelde kleine bungalows verspreid over het terrein en omgeven door olijfbomen. Alle kamers hebben een eigen opgang en een overdekte veranda met een zitje.
Het grote rechthoekige zwembad wordt omgeven door een groen grasveld en torenhoge palmen, dè plek om te ontspannen terwijl u geniet van de mediterrane zon.

De absolute rust van de ‘campagna' en de gastvrijheid van de sympathieke eigenaren Lucrezia en Oscar, zorgen ervoor dat u dit paradijs in uw hart sluit !