Uw verblijf

De kamers zijn eenvoudig en sfeervol ingericht. Iedere kamer is anders en verrijkt met een vleugje fantasie. Details van de oude historische muren zijn zichtbaar en geven de kamers een bijzondere ambiance. De kamers hebben steile of ongelijke treden en sommige kamers hebben een trap.

2-persoonskamer deluxe dependance

Deze karakteristieke kamer (1009) ligt buiten het centrale gedeelte van het hotel. De kamer heeft een eigen ingang en vanuit het raam heeft u een prachtig uitzicht over het bijzondere historisch centrum van Matera. Er is een 2-persoonsbed en een moderne badkamer.

2-persoonskamer deluxe superior

ruime elegante kamer (1005) in het hoofdgebouw met eigen badkamer (badkuip)

2-persoonskamer junior suite

Een ruime tweepersoonskamer (1007) verdeeld over 2 niveaus. Karakteristiek zijn de oude rotsmuren. Op het eerste niveau treft u de slaapkamer met een kingsize bed, een bureau en designmeubilair en de badkamer. De benedenverdieping, oorspronkelijk een kribbe, is nu uitgerust met een jacuzzi en sauna!

2-persoonskamer suite met terras

Deze kamer (1003) heeft een apart zitgedeelte, een slaapgedeelte en een terras. Via de oude stenen trap bereikt u het terras met zitje. Van hier heeft u een schitterend uitzicht over de oude stad  Sassari.