Hotel Villa d'Orta

Casamicciola Terme | CampaniŽ

Hotel Villa d'Orta is gelegen in de heuvels bij Casamicciola Terme op het mooie eiland Ischia, het grootste eiland in de Golf van Napels.
De vele geneeskrachtige bronnen en therapeutische modderbaden maakt Ischia populair; Hotel Villa d'Orta ligt vlakbij de beroemde bronnen van Gurgitiello, dé bakermat van de oude warmwaterbronnen, waar zich de beste spa en wellness centra van het eiland bevinden.
Het hotel wordt geleid door de familie D'Orta, de sfeer is gemoedelijk en bijzonder gastvrij en door hun kennis van het eiland bezitten zij een schat aan informatie!
De kamers zijn ingericht in mediterrane stijl, met die treffende zee blauwe kleuren, alle kamers hebben een terras of balkon en dat is wat het echt bijzonder maakt: dat fascinerende uitzicht!
Spectaculair om vanuit je stoel Napels en de Vesuvius te zien, de zee, de eilanden, de baai, het levendige Casamicciola, een oneindig lijkend vergezicht.
Het restaurant van de Villa D'Orta serveert gerechten "della cucina mediterranea e locale" bereid met verse producten uit eigen tuin en een goed glas wijn uit de "Cantine Villa D'Orta".
Puur genieten van alles wat het levendige Ischia en de gastvrije familie u te bieden heeft!