Beoordelingen in:       (5)       (0)       Alle talen

Hier wil je terug komen!

Enorm enthousiaste ontvangst door de eigenaresse, Sabrina. Perfect verzorgd ontbijt, wordt dagelijks vers bezorgd.

prachtig uitzicht

Alles was prettig en meer dan wij (gezin met twee tieners) hadden verwacht. Er mag wel wat meer aandacht worden besteed aan de afwerking van het terrein.

Een fantastische plek

Hele fijne accomodatie. Gerund door een heel gastvrij stel. En met hele goede ontbijtservice. Mooie locatie, mooie ligging.

Perfecte plek en gastvrouw

Een warme ontvangst door Sabine met een boeket Bloemen uit eigen tuin en zelf gebakken taart. Zij gaf ook veel tips voor wandelroutes in de omgeving en bracht iedere ochtend een rijkelijk gevulde picknickmand met ontbijt: super om zo verwend te worden. De accommodatie ligt fraai met werkelijk fantastisch uitzicht op de Julische Alpen. In de omgeving zijn goede wandelroutes en ook kan er prima gefietst worden. Met de kabelbaan omhoog naarMonte Lussardi. Fraaie wandelroutes in de omgeving. Forellenrestaurant Rio Argento in Malborghetto is uitstekend tegen schappelijke prijs. Hetzelfde geldt voor restaurant Italia in Tarvisio

Prachtige plek!

Heerlijke rustige en mooie plek. lief klein huisje met slaapzolder. De ontvangst was allerhartelijkst. Gastheer en vooral de gastvrouw stonden voor ons klaar met leuke tips. Mooie wandelingen gemaakt op advies van Sabina.

 1