Agriturismo L’Uva e le Stelle

Faedis | Friuli

In het hart van de Friuli, in Colloredo Faedis, ligt de schitterende agriturismo L'Uva e le Stelle. De familie Comelli ontvangt u hartelijk in één van hun rustieke appartementen. Het prachtige landschap van wijngaarden en olijfboomgaarden biedt een adembenemend uitzicht over de heuvels tot aan de Julische Alpen. Omgeven door de stilte van de natuur. Heerlijke wandelingen en fietstochten langs de paden in de omliggende bossen...

De vier appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping en sfeervol ingericht met antieke handgemaakte meubels. Er wordt geen ontbijt geserveerd omdat het gastenverblijf als appartement is ingericht, maar bij aankomst vindt u de koelkast al een beetje gevuld met water, melk, toast, jam, pasta en sugo en een voortreffelijke fles Comelli wijn. In de voormalige stallen is een klein wellnesscentrum met jacuzzi en Turks bad.

Waar de familie ècht warm voor loopt zijn de wijnbouwtradities en het eigen wijnhuis Paolino Comelli dat naast de agriturismo ligt. U kunt een rondleiding krijgen door het bedrijf dat witte wijnen, rode wijnen, dessert wijnen en olijfolie produceert. De wijnproeverij mag u natuurlijk niet missen!