Uw verblijf

appartement Amplius 2 personen

Het tweekamerappartement Amplius op de 1e verdieping is te bereiken via een externe trap. Indeling: woonkamer met kitchenette (twee kookplaten, koelkast en een waterkoker), TV, verwarming, houtkachel en 1-persoonsslaapbank, een slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met douche en föhn. (max. 2 + 1 kind)

appartement Eoos 2 personen

Het tweekamerappartement Eoos ligt op de 1e verdieping. Indeling: woonkamer met kitchenette (twee kookplaten, koelkast en een waterkoker), TV, verwarming, houtkachel en 1-persoonsslaapbank, een slaapkamer op de loft met tweepersoonsbed, badkamer met douche en föhn. (max. 2 + 1 persoon )

appartement Amplius 3 personen

appartement Eoos 3 personen

appartement Jaco 4 personen

Het driekamerappartement Jaco ligt op de eerste verdieping.
Indeling: woonkamer met kitchenette (twee kookplaten, koelkast en een waterkoker), TV, verwarming, houtkachel en 1-persoonsslaapbank, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee losse bedden, badkamer met douche en föhn. (max. 4 + 1 kind)

appartement Casa Sassi 5 personen

Het driekamerappartement Casa Sassi ligt in het huisje op een paar meter afstand van het hoofdgebouw. Dit voormalige wijnhuisje is omgebouwd tot een prachtig appartement van 2 verdiepingen. Er zijn twee slaapkamers een ruime woonkamer met keuken en op de eerste verdieping een terras, vanwaar u prachtig uitzicht heeft over de wijnvelden