Agriturismo Tre Querce

Penna San Giovanni | Marche

In de bergstreek van de Monti Azurri ligt de schitterende agriturismo Tre Querce. Een oase van groen en rust, spectaculaire uitzichten, bossen en weiden, wijngaarden en olijfbomen, kortom genieten "della vita di campagna". Agriturismo Tre Querce ligt in een vallei tussen het imponerende Monte Sibillini gebergte ten westen en de Adriatische kust ten oosten. Een prachtige plek tussen de bergen en de zee, vlakbij het dorpje Penna San Giovanni.
Het landgoed is in tweeën verdeeld: "Il Borgo" zijn vier landelijke huizen, oorspronkelijk uit 1800, waar zich na de restauratie zes appartementen en twee kamers bevinden.
Het oude herenhuis is de "Villa" geworden waar vijf appartementen en een kamer zijn, allen met een eigen ingang en veranda.
Alle appartementen en kamers hebben de naam gekregen van een plant of boom die op het landgoed te vinden is, zoals Il Ciliegio - de kersenboom - of La Quercia - de eikenboom.
Er is een voortreffelijk restaurant aanwezig, waar de vrouw des huizes de scepter zwaait. De ingrediënten voor de gerechten komen zo veel mogelijk van eigen bodem. De bruschette met de eigen ‘extra vergine' olijfolie, de kaas, de kwark, de jam, de groenten van het seizoen en niet te vergeten de eigen rode en witte wijn.
Tijdens uw verblijf wil de bijzonder gastvrije en sympathieke familie Lomboni u graag kennis laten maken met allerlei regionale specialiteiten en u op de hoogte brengen van de lokale evenementen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen bij agriturismo Tre Querce in het zuiden van de Marche!