Bed and Breakfast La Casa sulla Collina d'Oro

Piazza Armerina | SiciliŽ

In het hart van Sicilië en rustig gelegen op een heuvel met uitzicht op de oude stad Piazza Armerina ligt Bed and Breakfast La Casa sulla Collina d'Oro. Het is gevestigd in een boerderij uit de 19e eeuw die geherstructureerd en gerenoveerd is met gebruik van typisch Siciliaanse bouwmaterialen. De inrichting is knus en biedt een huiselijke, warme sfeer. De vriendelijke eigenaar Luciano en zijn familie ontvangen hun gasten graag en willen alles doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Luciano is zeer behulpzaam en kan u informeren over de omgeving en weet veel te vertellen over de geschiedenis van Sicilië. Zijn vrouw is gids en onder haar begeleiding kunt u Piazza Armerina bekijken en bij de Villa Romana del Casale de wereldberoemde mozaïeken bezoeken.
Het ontbijt, met veel zelfgemaakte producten zoals jam, croissants en koekjes, wordt verzorgd door de moeder van Luciano en geserveerd in de ontbijtruimte of op het terras met adembenemend uitzicht. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van airconditioning en een eigen badkamer.
Er is een ruime tuin en vanaf de terrassen kunt u genieten van een schitterend uitzicht op het fraaie landschap en Piazza Armerina, dat gedomineerd wordt door de imposante koepel van de kathedraal en het Aragonese kasteel.
Deze gezellige Bed and Breakfast is een perfecte locatie om het achterland van Sicilië te ontdekken, waarbij een bezoek aan de wereldberoemde mozaïeken een must is!