Agriturismo Cefalu

Cefalý | SiciliŽ

Deze agriturismo ligt op een schitterende locatie en slechts 6 kilometer van het historisch centrum van Cefalù. De enthousiaste eigenaren, Leo en Eleonora, zullen u van harte welkom heten op hun boerderij. Zij zijn erg trots op het resultaat na een 2 jaar durende verbouwing volgens de lokale traditie, waarbij milieuvriendelijke materialen gebruikt werden. Het stenen huis is omgetoverd tot een verzorgd en sfeervol verblijf waar gasten zich thuis zullen voelen. De agriturismo ligt op een hoogte van 250 meter en is omgeven door eiken bomen en verschillende soorten mediterrane vegetatie. Het landgoed is meer dan 20 hectare groot waarop olijven, groente en fruit geteeld wordt. De bosrijke omgeving is geschikt om te wandelen, te fietsen of een paardrijdtochtje te maken.
Naast de boerderij ligt het mooie zwembad en een klein bijgebouw met wc, douche en kleedkamer. Rondom het zwembad ligt een groot terras met ligbedden en parasols. U kunt er genieten van de zon, de rust en het fantastische uitzicht op de diepblauwe Tyrrheense zee met de Eolische Eilanden in de verte. Het dichtstbijzijnde kiezel- en zandstrand ligt op 2 kilometer afstand.
U verblijft in één van de acht ruime en verzorgd ingerichte kamers op basis van logies en ontbijt. In overleg met de eigenaar Leo is het mogelijk te dineren. Hij zal zelf typische lokale gerechten bereiden, geserveerd met wijnen uit het naast gelegen Natuurpark Madonie. Of u krijgt suggesties voor restaurants in de omgeving, de dichtstbijzijnde ligt op 2 kilometer.
Agriturismo Cefalù is een ideaal uitgangspunt om Cefalù en omgeving te verkennen: het prachtige Natuurpark Madonie met het hoogst gelegen dorp Petralia Soprana, het middeleeuwse dorp Castelbuono, het mooie badplaatsje Castel di Tusa en Santo Stefano di Camastra, één van de belangrijkste keramiekcentra van Sicilië.

Overzicht Agriturismo Sicilië