Bed and Breakfast Le Biciclette

San Vito lo Capo | SiciliŽ

Aan de rand van het levendige stadje San Vito Lo Capo ligt Le Biciclette, een bed and breakfast die enthousiast gerund wordt door de jonge eigenaren Giovanni en zijn Braziliaanse vrouw Camila. Vanuit bed and breakfast Le Biciclette loopt u in 3 minuten naar de zee met het brede zandstrand. Ook het centrum van San Vito Lo Capo ligt dichtbij, dit is ca. 10 minuten lopen.
De kamers zijn modern en comfortabel ingericht, tot in de puntjes verzorgd, en ze beschikken allemaal over een terrasje of balkon. Er heerst hier een ontspannen sfeer en het huis is omringd met bloemen en bloeiende bomen waardoor het een kleurrijk geheel is. Het dakterras is eigenlijk de woonkamer van de bed and breakfast: er is een bar en een ruime loungehoek met een prachtig uitzicht op zee en het binnenland. Hier wordt het ontbijt geserveerd en in overleg kunt u ook dineren. De gastheer kan voortreffelijk koken en bereidt graag een maaltijd voor u.
Giovanni en Camila hebben een speciale band met Nederland door hun liefde voor fietsen. Vandaar de naam die zij hun bed and breakfast hebben gegeven: "Le Biciclette". Rond het huis staan veel oude Italiaanse fietsen die zij door de jaren heen verzameld hebben. Deze fietsen zijn niet allemaal meer te gebruiken en voor de gasten van Giovanni en Camilia is er gratis fietsverhuur beschikbaar. Een unieke manier voor het ontdekken van dit charmante vissersdorp met een breed zandstrand en gezellige boulevard!