Agriturismo Ai Castioni

Molveno | Trentino

Agriturismo Ai Castioni is gebouwd op een panoramische positie met een adembenemend uitzicht op het meer van Molveno. Het ligt op een hoogte van ongeveer 1000 meter in een rustige omgeving en is omgegeven door het groen van de weiden en bossen. Vanuit de agriturismo is het niet alleen genieten van het uitzicht op het meer van Molveno maar ook op de indrukwekkende toppen van de Brenta, een berggroep in de Italiaanse Dolomieten.
De eigenaren, Diego en Vilma, hebben in augustus 2010 hun agriturismo geopend. Zij ontvangen hun gasten in een van de vijf kamers. Bij de inrichting is veel gebruik gemaakt van hout en de kamers hebben een glazen deur met toegang naar een eigen terras of balkon. 's Ochtends staat het ontbijtbuffet klaar in het restaurant, waar u 's avonds ook terecht kunt voor traditionele gerechten uit de Trentino.
In de keuken wordt ook gebruikt gemaakt van de eigen geproduceerde honing. Naast de receptie bevindt zich de winkel waar u deze honing en alle overige producten van de bijenteelt vindt.
De weg naar beneden richting het meer komt na 2 kilometer in het centrum van Molveno, een typisch Italiaans dorpje dat bekend staat als ‘de parel van de Dolomieten'. Het kleine dorp heeft smalle steegjes, gezellige cafeetjes en restaurantjes en ligt aan de oevers van het meer van Molveno. In het heldere water worden de toppen van de berggroep Brenta prachtig weerspiegeld. In de zomer biedt het meer volop mogelijkheden: zwemmen, zeilen, kanoën, windsurfen, boottochtje maken en zonnen op een van de mooiste groene grasstranden van Trentino.
Agriturismo Ai Castioni ligt op een magische plek in de prachtige natuur van Trentino en de Dolomieten voor een onvergetelijke vakantie!