Hotel Les Combes

La Salle | Aosta

Hotel Les Combes is een drie sterren hotel met restaurant op een prachtige locatie met uitzicht op de Mont Blanc en de omliggende bergen. Vanaf het dorp La Salle is het 5 kilometer bergopwaarts rijden, via een geasfalteerde weg, naar het hotel dat op een hoogte van 1450 meter in het gehucht Cheverel ligt. De achterzijde van het hotel grenst aan de bomen van het bos en aan de voorkant ligt een panoramisch terras. Het hotel beschikt over een kleine bar voor een drankje en 's avonds is het dubbel genieten in het sfeervolle restaurant. Er worden lokale Valle d'Aosta specialiteiten of typisch Italiaanse gerechten geserveerd vergezeld door wijn van een gevarieerde kaart, én vanuit het restaurant is het schitterende uitzicht op de vallei te bewonderen.
Het hotel heeft totaal 12 kamers, waarvan 9 kamers met een klein balkon. De kamers zijn met notenhouten meubelen ingericht en voorzien van telefoon, televisie en een eigen badkamer met wc, douche en föhn. Om de dag goed te beginnen staat er een ontbijtbuffet klaar.
Valle d'Aosta is een kleine vallei met een rijke cultuur en een boeiende geschiedenis. Het centrale dal bestaat uit de Dora Baltea vanwaar 13 kleinere zijdalen lopen die worden doorkruist door gletsjers en stromen. Het is omringd door de hoogste toppen van Europa. Vanuit Hotel Les Combes kunt u de ongerepte natuur in de valleien, de vele kastelen en typische dorpen in het Valle d'Aosta ontdekken. Op sportief gebied zijn er volop mogelijkheden: wandelen, raften, paardrijden, vissen, ballonvaren, zweefvliegen, bergbeklimmen en skiën.