4-daags arrangement "proef de Salento"

rondreis ApuliŽ

Biomasseria Santa Lucia ligt vlakbij Montesardo in de streek Salento, het zuidelijkste puntje van Apulië. De streek Salento vormt de hak van de Italiaanse laars en wordt omgeven door de Adriatische zee in het oosten en door de Ionische zee in het westen. Een adembenemend mooie kustlijn met witte zandstranden en kliffen in de smaragdgroene zee. In dit gebied zijn veel mogelijkheden om te wandelen en om tochten te maken per fiets, te paard of per boot.

De Masseria stamt uit de 15e eeuw en is omgebouwd tot een bijzonder gastenverblijf zonder de typerende stijl en authenticiteit te verliezen. Op de binnenplaats of in het restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, aperitivo of diner. Met de biologische ingrediënten zoals groenten, olijfolie, graan en fruit van het eigen landgoed worden de meest heerlijke, niet na te maken, gerechten bereidt.

De sympathieke eigenaren Luciana en Danilo hebben 2 aantrekkelijke arrangementen samengesteld om u kennis te laten maken met hun authentieke masseria met een rijke geschiedenis én het proeven van de voortreffelijke wijnen en culinaire specialiteiten uit de Salento.