8-daagse rondreis

7 overnachtingen in een 2-persoonskamer inclusief uitgebreid ontbijt
1 traditioneel diner met gerechten uit de Salento in Biomasseria Santa Lucia
3 uur fietshuur in Lecce inclusief een stadsplattegrond en een begeleide fietstocht van 2 uur met gids
2 uur fietshuur in Ugento en toegang tot 3 musea in Ugento: Museo Civico di Archeologia, Museo Diocesiano en Collezione Privata Colosso.

Met dit arrangement verblijft u 7 nachten bij Danilo en Luciana, de eigenaren van de Masseria Santa Lucia. Een ideaal uitgangspunt om de streek Salento, het zuidelijkste puntje van Apulië te ontdekken. Hoogtepunten zijn Lecce en Ugento, beide steden bezitten een weelde aan barokke gevels, paleizen en monumenten!
De Masseria stamt uit de 15e eeuw en is omgebouwd tot een bijzonder gastenverblijf met behoud van de authenticiteit en typerende stijl. Danilo en Luciano vertellen tijdens uw verblijf graag meer over de rijke geschiedenis!

De streek Salento vormt de hak van de Italiaanse laars en wordt omgeven door de Adriatische zee in het oosten en door de Ionische zee in het westen. Een adembenemend mooie kustlijn met witte zandstranden en kliffen in de smaragdgroene zee. Kenmerken voor de Salento zijn de wijn- en olijfgaarden, oude stenen muurtjes en karakteristieke agrarische gebouwen. In dit gebied zijn veel mogelijkheden om te wandelen en om tochten te maken per fiets, te paard of per boot.