Uw verblijf

Inclusief: gas, water en elektriciteit.
Exclusief
: eindschoonmaak € 30,- en linnengoed (beddengoed en handdoeken)  € 8,- per persoon per week.

Il Corbezzolo

een 2-kamerappartement op de 1e verdieping met een slaapkamer met 2-persoonsbed, woongedeelte met 2-persoonsdivanbed en kookhoek, badkamer, terras

La Quercia

een 4-kamerappartement op de 1e verdieping met 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 3 losse bedden, een keuken met eettafel en zitgedeelte, badkamer.
Let op: dit appartement heeft aan beide kanten een schuin aflopend dak, waardoor het niet mogelijk is om overal rechtop te kunnen staan.

Il Bouganville

2-kamerappartement, 45m2, met een slaapkamer met tweepersoonsbed, woongedeelte met 2-persoonsdivanbed en een kleine keuken, badkamer.

Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping naast het hoofdgebouw waar het restaurant gevestigd is. U kunt gebruik maken van de Wi-Fi verbinding.

Casa Pendio

een oud stenen huis gelegen aan de rand van het historische deel van Casal Velino met uitzicht op de zee. Een knus en leuk ingericht appartement, geschikt voor 2 personen of een gezin met kleine kinderen. Via het terras met veel bloemen stap je de ruime woonkamer binnen met grote keuken met oven en een slaapbank en een open zolder met een 2-persoonsbed (plafond is 1m80). Wasmachine aanwezig.

Casa I Lavatoi

een appartement in het historische centrum van Casal Velino. Het ligt aan de weg tegenover de oude wasbakken die vroeger een ontmoetingsplaats was voor de vrouwen uit het dorp.
Via een trap komt u op de 1e verdieping met een zeer ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en uitzicht op zee, een badkamer, woongedeelte met keuken inclusief oven en vaatwasmachine. Via de keuken met de trap naar de 2e verdieping, hier is een slaapkamer met 1-persoonsbed en een sofabed, badkamer, dakterras met prachtig uitzicht op de baai van Casal Velino.