Review


Mooie reis met zeer goed uitgezochte locaties en accommodaties.

Anoniem

Oktober 2021

De rondreis als geheel heeft aan onze verwachtingen voldaan. De plaatsen waren voldoende verwijderd van elkaar voor nieuwe ervaringen en dichtbij genoeg, zodat voor de volgende locatie niet te lang gereden hoefde te worden.
Vliegtickets en autoverhuur waren goed geregeld. 

Anoniem
September 2019  


Een prachtige rondreis waarbij je een goede indruk krijgt van Campania en Puglia

Anoniem
Augustus 2019  


Goed samengestelde reis. De afstanden tussen de verschillende logeeradressen gaven voldoende mogelijkheden om onderweg wat te bekijken. 

W Rozeboom
Juni 2019  


Het was een prachtige rondreis met veelal fijne accomodaties.. We hadden de pech dat onze reis door een staking een dag vertraagd was en we niet op Napels maar naar Rome vlogen.Dit was netjes en tijdig omgezet door Minerva.

In Rome bleek de huurauto niet gereserveerd te zijn. Na overhandiging van documenten was Adriano bereid om het risico te nemen en gaf ons een auto mee. Hulde voor deze service. We nemen aan dat het inmiddels tussen Sicily Cars en Sunny Cars goed is opgelost. Verder een reis door verschillende streken van de drukte van omgeving Napels in een rustig tempo naar het zuiden van de hak. Daar minder hectiek. Een tip in het bijzonder ga naast de routes uit google maps op zoek naar alternatieven en je komt op de mooiste plekken terecht zo als midden in de Apenijnen in Orsomarso . En zo hebben we nog veel meer bijzonders gepasseerd. 

E E W Nooij
Juni 2018  


 

Leuke en gevarieerde rondreis. Afstanden tussen de accomodaties was prima.

 

 
R.P. Dallinga
Oktober 2017

 
Was leuk steeds een nieuwe plek te ontdekken; goede afwisseling en ook niet te lang/niet te kort. Mooi concept.
 
A J K Hondius
September 2017
 
Stuk voor stuk prachtige, kwalitatief goede logeeradressen, soms een beetje ver afgelegen van de bezienswaardigheden en/of steden. Prachtige rondrit in een mooie streek.
Uitmuntende samenwerking met Minerva. De verstrekte informatie en organisatie was TOP.
Bedankt Minerva.

 
M.G.J. van Herbruggen
Juli 2017
 
De rondreis was heel afwisselend met mooie locaties om te overnachten. Wij hebben ervan genoten.  
 
I.G.A. de Beus
April 2017