Beoordelingen in:       (12)       (0)       Alle talen

heerlijke en mooie Masseria

mooi Masseria , prachtige locatie . mooi zwembad erbij,vriendelijk ontvangen , erg laat in de avond was dat, heel gastvrij

een mooie locatie, centraal gelegen in de hak vlakbij Lecce

Heerlijke rustige plek

Mooi zwembad. Goede ligging t.o.v. Lecce en de hele kustlijn van Otranto t/m Gallipolli. Aardig personeel.

Unieke stek

Prima ligging om het zuidelijke deel van Puglia te bezoeken. En dat is meer dan de moeite waard. Zelfs al in het voorseizoen is de kuststreek een belevenis. Gelukkig is het Italiaanse leven in deze tijd van het jaar (medio april) al volop in beweging waardoor je als toerist je welkom voelt in de vele leuke en goede restaurantjes. Gallipoli, Marina di Leuca, Castro zijn knusse kuststadjes waar het heerlijk toeven is. Lecce is vanzelfsprekend een aanrader die in het programma niet mag ontbreken. De mensen van de Masseria waren allemaal heel gastvrij, behulpzaam en zorgden voor de juiste vakantie beleving.

Mooie gerestaureerde Masseria

Mooie Masseria, vriendelijk personeel. Goede uitvals basis voor het bezoek aan verschillende plaatsjes. Zwembad om even af te koelen. Diverse zitjes ook altijd een schaduw plekje. Eten was heerlijk. Bediening in het restaurant begreep niet altijd onze wensen (in het Engels). We spreken goed Engels maar geen Italiaans wat het soms verrassend maakte, maar alles was heerlijk.

Mooi complex

Stijlvol complex, strategisch gelegen.
Eten was minder dan verwacht in Italie

Heerlijke plek

Mooi plek midden tussen de olijfbomen. Ondanks dat we bijna de enige gasten waren zeer goede verzorging. Uitstekend eten! Goede uitvalsbasis voor prachtige tochten.

Een leuk onderkomen.

De masseria ligt in een prachtig gebied

meest luxe locatie van de reis

chique locatie in een wat verloren omgeving. nabijheid van Lecce, Galatina en andere interessante plaatsen maakt veel goed. Service is uitstekend, mede ingegeven door een upgrade naar de mooiste kamer. prachtig zwembad.

 1