Beoordelingen in:       (6)       (0)       Alle talen

Geweldig!

Dit hotel verdiend eigenlijk meer dan een 10. Een geweldige liggen met uitzicht over de hele baai van Noli. Geweldig aardig personeel die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. S morgens ontbijt op de plek waar ook het restaurant met 1 michelinster zit. Dit is echt een plek om terug te keren.

Een tien voor de locatie

Prachtige ligging, bijzonder gebouw en heel aardig personeel. Het monumentale gebouw heeft sfeer, maar als hotel ook enkele nadelen (bijvoorbeeld trappen). Ga zeker een keer eten in het restaurant. Ontbijt buffet wordt uitgebreid naar persoonlijke wensen.

Fijn hotel dicht bij zee.

Fijn hotel vlak bij het strand. Ideaal. Je loopt ook zo het gezellige dorpje in met restaurantjes en terrasjes.

Fantastische accomodatie!

Heel mooi hotel. Goede ligging. Aardige mensen. Goed eten. Groot prive dakterras met tafel en stoelen en ligbedden. Fantastisch! Ontbijtterras met uitzicht over zee. Dakterras met uitzicht over zee en boulevard. Prachtig!

een fantastische plaats

De kwaliteit (van met name het eten) was uitstekend, en de prijs ging mee omhoog.

Pareltje aan de Riviera.

Geweldige locatie met een uitstekende service en keuken. Buitengewoon vriendelijk en gastvrij personeel. Prachtige ruime kamer, goed bed. Ontbijt uitstekend verzorgd met adembenemend uitzicht. Restaurant van zeer grote klasse. Absolute aanrader.

 1