Agriturismo L'Impostino

Casal di Pari | Toscane

Agriturismo L'Impostino is een prachtig gerenoveerde boerderij op 4 kilometer van Casal di Pari, met een panoramische ligging op een heuvel. Het imposante landgoed bestaat uit 50 hectare wijngaarden, olijfbomen en bossen.
De wijnboerderij is in 3 delen verdeeld: de kamers, het restaurant en het wijnhuis.
De "oude stallen" zijn na een zorgvuldige renovatie omgetoverd tot 8 prachtige ruime slaapkamers. Alle kamers zijn met zorg en warme kleuren ingericht en voorzien van alle comfort. Vlakbij ligt het zwembad vanwaar u vanuit een luxe ligstoel kunt genieten van de verschillende uitzichten. Bijzonder is het kleurenspel van de zonsondergang en de sterrenhemel in de totale duisternis van de avond. Een ongeëvenaarde schoonheid, die u niet snel doet vergeten!
In het tweede gebouw bevindt zich het gezellige restaurant met een panoramisch terras. De eigenaresse Miriam is een uitstekende kok en iedere avond kunt u genieten van typische lokale gerechten in het intieme restaurant of op het terras met een adembenemend uitzicht. Ook het ontbijt wordt elke ochtend  met zorg klaargezet en kunt u genieten van een ruime keuze aan verse Toscaanse producten.
Het derde gedeelte is de traditionele wijnbrouwerij met een moderne wijnproeverij en wijnwinkel. De vruchtbare grond en het klimaat in de heuvels van de Maremma zijn de perfecte ingrediënten voor de wijn van agriturismo L'Impostino. Uiteraard kunt u de verschillende soorten wijn proeven en kopen.
Door de centrale ligging in de Maremma is het een ideaal uitgangspunt om het zuiden van Toscane te verkennen. Binnen 30 minuten tot 1 uur bereikt u de meest interessante plaatsen zoals Montalcino, Arcidosso, Grosseto, de Toscaanse kust en het Nationale park van Maremma.
In Agriturismo L'Impostino verblijft u op één van de mooiste plekken in Zuid-Toscane!