Beoordelingen in:       (32)       (0)       Alle talen

Leuke combinatievakantie .

Mooie ligging in de heuvels en prachtig uitzicht! Leuke plaatsen in de omgeving, ook een heel leuk oud vestingstadje dichtbij genaamd Pari.Castellgione della Pescaia is een uitermate leuke historische badplaats. Het zwembad was wel erg koud! Verder ontzettend veel leuke historische plaatsen zoals Siena en Florence te bezichtigen.

bellissimo

Het hoogtepunt van onze rondreis. Een zeer mooie, zeer ruime kamer op een fantastische locatie, uitkijkend over een vallei met wijnranken. De eigenaar was zeer vriendelijk en een erg goede kok. Het eten was heerlijk. Er kan gebruik gemaakt worden van gratis mountainbikes. Het zwem is prima. De omgeving nodigt uit om te wandelen.

Een geweldige locatie

Geweldige locatie. Heerlijk eten. Mooi Zwembad. Mooie kamers alleen wat gehorig. Goede service.

Mooi uitzicht en zalig zwembad

Zeer mooie kamer en badkamer maar de maaltijden waren wat minder. Het zwembad was zalig alsook het uitzicht.

Paradijsje in Zuid Toscane

Weer zo'n typisch Minerva Paradijsje. Fabio zorgt voor het heerlijke eten en s' avonds zit je te dineren met een prachtige zonsondergang over de glooiende heuvels van Zuid Toscane. Rondleiding wijnkelder door Fabio is een aanrader. Wij hebben een heerlijke week gehad en komen daar zeker weer eens terug!

Prima uitvalsbasis voor Sienna

Mooi appartement, 3 mooie ruimtes: woonkamer, badkamer en slaapkamer Supervriendelijke gastheer en gastvrouw, schitterend terras waar je heerlijk kunt eten.