Beoordelingen in:       (11)       (0)       Alle talen

Mooie plek, goede services

Kamers in hoofdgebouw, zo ook de appartementen zijn onderling erg gehorig.

Je kunt er veel kanten op.

Aardige jonge mensen, prachtige locatie ook om te wandelen. Jammer van de onverharde toegangsweg. Auto met goede banden en stevig onderstel aan te raden. Veel te zien in de omgeving.

Goedverzorgde agriturismo

Rustige en mooie omgeving vriendelijk personeel. Mooi zwembad.

Mooi agriturismo.

Een leuk agriturismo, met veel mogelijkheden voor uitstapjes (Spello, Spoleto, Assisi, Perugia). Gastvrije eigenaren op een prachtige locatie.

Hier kom je volledig tot rust

Wat een rust en ruimte

fijn in the middle of nowhere

een heerlijke geïsoleerde plek, maar wel ideaal om de omgeving te verkennen. Zeer gastvrij ook.

Fraaie plek met mooi uitzicht.

Authentieke agriturismo (olijven), die door twee broers worden gerund. Fraaie kamers, heerlijk eten, fijn zwembad. Je moet even over een hobbelig stuk weg, maar de beloning is dan een fraai uitzicht over de beboste heuvels van Umbria en weldadige rust. Reserveer wat bagageruimte voor al het heerlijks wat de broers aan producten verkopen.

Mooie plek om te relaxen

Mooie plek, maar een uitdaging om er te komen. Op de locatie is genoeg te doen, dus je hoeft niet elke dag weg. Kamer is erg basaal ingericht. Geen koelkast bijvoorbeeld. Mensen spreken goed engels en zorgen dat het verblijf aangenaam is.

Een fantastische plek

Heel mooi gelegen agriturismo. Vriendelijke en behulpzame eigenaren en een restaurant waar je werkelijk heerlijk kan eten. Wij hebben genoten!

fijne vakantieplek

Een fijne vakantieplek met goed eten en ruimte voor ontspanning. Wil je actief zijn? Prima! Wil je luieren ook goed!

Erg goed

Prachtige accomodatie, zeer vriendelijke en behulpzame gastheren. Heerlijk eten. In de badkamer ontbrak het aan haken of rekken om b.v. je handdoeken aan op te hangen. Maar verder was het prima!

 1