Review

Wij vonden het heel interessant en goed georganiseerd. De hotels waren best goed en de B&B's ook, hoewel natuurlijk iets eenvoudiger. De locaties vonden wij goed uitgezocht.
De reisinformatie vonden wij zeer behulpzaam, hoewel een goede eigen reisgids toch bijna onontbeerlijk is. Wij hadden een navigatiesysteem meegenomen en ook een wegenatlas, het 1e is bijna onmisbaar hoewel het in middeleeuwse centri storici niet goed werkt en het 2e is een leuk extra. 

D. Croese
Oktober 2019  


Uitstekende opbouw. Prima informatie vanuit Minerva met oog voor details . bijvoorbeeld gedetailleerde informatie voor late aankomst in het eerste hotel. Heerlijke accommodaties. Alles piek fijn geregeld, ondanks dat we de boeking slecht 3 dagen vooraf hebben gemaakt.. complimenten voor Minerva.

E C E Maessen
Mei 2018  


 

Een geweldige reis! Mooie opbouw van de verschillende plaatsen, de 2e week was echt een apotheose! De hotelletjes waren allemaal zeer sfeervol en goed gevonden. Heel fijn zoals de vlucht en de huurauto geregeld waren en natuurlijk het meedenken toen ziekte een streep door de rekening leek te gaan gooien. Echt top!! We hebben een heerlijke vakantie gehad, ondanks dat het weer in feb/mrt wat wisselvallig was. Maar ja, dat was het risico.

Anoniem
Februari 2018was een mooie route langs interessante culturele/archeologische bezienswaardigheden.
 
Anoniem
Oktober 2017
 
Rondreis was uitstekend georganiseert, met de mogelijkheid om nog diverse bezienswaardigheden te bezoeken (Nota, Ragusa, Scicli, Agrigento, Enna, Castelbuono, Etna)
 
Anoniem
Oktober 2017
 
De rondreis was erg aangenaam en een aanrader
 
Anoniem
September 2017
 
Heel goed verzorgd. Mooi gedeelte van Italie gezien. Mooie en chique verblijven
 
A.C. Lukkassen
Juni 2017
 
De rondreis was prima. De kustplaatsen vonden wij het fijnst. De locaties waren allemaal erg goed en vreselijk vriendelijke mensen. Het eten op Sicilie is erg goed. Wel erg warm gehad. Sicilie was geweldig, maar ik weet niet of ik nog een keer een rondreis over het eiland wil maken.
 
P.C.J. Roeland
Juni
 
Sicilië is een prachtig eiland met veel contrasten maar met zoveel historie. In een woord: Geweldig!  
 
J.W. Bakker
Juni 2017