Beoordelingen in:       (13)       (0)       Alle talen

Top verblijf.

Erg mooie Masseria met erg aardige eigenaren. Het ontbijt was goed maar niet heel uitgebreid. De locatie is wat afgelegen maar wel erg mooi. Op de aankomst avond is er voor ons heerlijk gekookt. Wij zijn vanuit hier naar Matera geweest wat erg mooi was en de reistijd viel erg mee.

Heerlijk eten

De accommodatie heeft een klein zwembad.
Maar het dinner wat geserveerd wordt is geweldig goed. En de verhalen van de professor zeer interessant.

Fantastisch Italiaanse keuken.

Midden in de olijfbomen velden een zeer oude omgebouwde boerderij. Zeer goede kok aanwezig. Mooi stadje Matera goed aan te rijden evenals de stad Bari. Personeel zeer service gericht.

Geweldig eten!

Fijne plek, aardige mensen. Matera vond ik meer dan de moeite waard

Zeer aangename accomodatie

Een bijzondere verblijfslocatie omringd door onafzienbare bossen met olijf- en amandelbomen. Aangename ontvangst en verzorging, compleet met rondleiding van de eigenaar door het oude, gerestaureerde pand. Voor goede wijn en spijs hoef je het pand niet te verlaten. Op aangename afstand van Matera, Gravina, Castel del Monte en de kust. Gunstige ligging ten opzichte van het vliegveld van Bari.

Mooi afgelegen

Genieten op bijzondere plek

Bijzondere ligging tussen olijfboom- en amandelboomgaarden. Vanaf de doorgaande straat via enkele smalle geasfalteerde wegen te bereiken. Best een stuk door de boomgordel rijden voordat je bij de accommodatie zelf bent. De beloning is een terras met een schitterend landelijk uitzicht, waar je ook in de avond je diner kan nuttigen. Gastvrij en leuke gesprekken met de heer van het huis. Ook vriendelijke bediening van maaltijden van een topkok. Goede uitvalbasis voor bezoekjes aan de omgeving zoals Matera, Altamura, Gravina in Puglia. Op weg vanaf Gargano na deze plek kan onderweg een bezoek gebracht worden aan Castel dei Monte. Stuk voor stuk de moeite waard om te bekijken. Het ietwat kleine en schone zwembad volstaat als je overdag stadjes bezocht hebt. Tip: geniet van het diner op deze plek.

Echt fantastisch. Heerlijke plek, mooie kamer, heerlijk eten. Wat wil je nog meer!?

Uniek, afgelegen rustpunt

Afgelegen, historische plek

Moeilijk te vinden, de GPS stuurde ons midden door de olijfboomgaarden over onverharde wegen. Bijzonder gebouw. Eigenaar gaf goede tips over te bezoeken bezienswaardigheden en waar te parkeren. Zwembad viel tegen. Buiten zitten kon alleen op gemeenschappelijk zitje. Origineel ingerichte kamer. Eten kon niet buiten maar in een soort Ridderzaal, heel apart. Eten wat de pot schaft, maar wel met lokale specialiteiten.

Gaan we weer een keer naar toe

Heerlijke plek. Topkok

Ver weg van de bewoonde wereld met als enig geluid.... de stilte. Van ieder diner werd iets moois gemaakt, er was geen keuze maar gewoon zeggen wat je niet lust. De huiswijn was heerlijk! Heerlijk tot het einde Vd dag de zon op het terras met een super uitzicht. Omdat wij de laatste dag vroeg naar het vliegveld vertrokken kregen wij het laatste ontbijt op de kamer! Het enige minpunt was het niet schoon uitziende zwembad.

fijne plek, goede uitvalsbasis

 1