Beoordelingen in:       (9)       (0)       Alle talen

Cijfer 7

Niet echt iets waarop ze uitblinken. Groot nadeel is de sleutelkaart waardoor er geen stroom is als je niet op de kamer bent. Al je spul dus 's nachts opladen.

Prachtig gelegen accommodatie

Goed gegeten in het hotel, maar ook de andere 2 restaurants in het dorp zijn zeker de moeite waard. Osteria della Aie, en Trattoria Degli Amici.

Er is geen mogelijkheid tot relaxen, behalve buiten maar we hadden slechter weer. Er werd door de medewerker ook weinig over de omgeving verteld. Het ontbijt is slecht en zeer beperkt te noemen. De slaapkamer is op zich prima, maar ook hier kan je niet even zitten, behalve op je bed. Het was er wel erg schoon!

Heerlijke plek!

Fantastisch centraal gelegen tussen alle hoogtepunten van de Piemonte! Mooie wandelingen door de wijngaarden rond Castellinaldo! Truffel hunt (vanuit Azienda Cadia bij welk familiebedrijf ook heerlijke wijnen te proeven zijn) is erg leuk en leerzaam om te doen! Osteria Delle Aie in Castellinaldo was lekker en hilarisch!

een fantastische plek

het is jammer dat je er je er geen lunch of iets lekkers (bv antipasti aan eind van de middag) kunt nuttigen, verder echt perfecte accommodatie met geweldig eten

Zeer de moeite waard!

Aardige mensen en zeer gastvrij. Ligging in de buurt van een leuke plaats als Alba een pluspunt. Barolo gebied fantastisch mooi met prachtige vergezichten.

Omgeving/uitzicht: fantastisch

De ligging was werkelijk fantastisch!!!! Zo van genoten!! Daar ook heerlijk kunnen eten. Alles was netjes en dik voor elkaar, waardoor je meer zou verwachten van de badkamer. Maar kleinigheid hoor!

een aanrader

Heel goed onderhouden agriturismo,schone kamer,was alleen aan de kleine kant,op site oogt hij groter,goede uitleg van de wijnen.

Heel nette accomodatie

Aardige mensen, mooi hotel. Weinig te maken met agriturismo. Ze hadden wel wijnvelden, maar besteden dit volledig uit.

 1