Hotel Mongalletto

Castellinaldo | Piemonte

In het hart van de Roero, een gebied in Noord Italie dat bekend is om de productie van hoge kwaliteit wijnen, ligt agriturismo Mongaletto. Het ligt aan het begin van het dorp Castellinaldo en de naam is afgeleid van de heuvel waarop het ligt met uitzicht op de wijngaarden en het dorp.
Een unieke omgeving met glooiende heuvels vol wijngaarden, ongerepte bossen, middeleeuwse kastelen en authentieke dorpjes. U kunt er kennis maken met de culinaire specialiteiten uit Piemonte zoals de truffel en de hazelnoten.
Bij de Mongalletto wordt u welkom geheten door de familie Viberti, die 5 jaar geleden de gerestaureerde boerderij opende voor hun gasten. De ouders, met een passie voor koken, zorgen samen met hun twee dochters dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt. U zult zich thuis voelen in deze familiale sfeer.
Er zijn 9 elegant ingerichte kamers met een warme kleur die gewijd zijn aan een bepaalde bloem zoals perzikbloesem, viooltje, zonnebloem of korenbloem.
's Ochtends staat er een prima verzorgd ontbijtbuffet klaar in de ontbijtruimte of bij mooi weer op het terras. Het restaurant serveert lekkere en verfijnde gerechten die uitsluitend bereid zijn met lokale seizoensgebonden producten. Enkele typische gerechten uit Castellinaldo zijn: pasta Agnolotti, gebakken perziken met chocolade en Torcetti koekjes. Veel producten komen van eigen land.
De Mongalletto beschikt over een wijnkelder met een brede selectie van heerlijke wijnen. Bij mooi weer kunt u zwemmen en ontspannen bij het ruime zwembad met ligstoelen. Vanaf het terras is het genieten van het prachtige uitzicht op de eigen wijngaarden en op het kasteel van Castellinaldo. Hotel Mongalletto biedt een verzorgd verblijf met familiare sfeer om het mooie Piemonte te ontdekken!