Uw verblijf

2-persoonskamer classic

Dit betreft een 2-persoons classic kamer van ca. 14-16 m2 groot. De kamers hebben een eigen ingang vanaf gemeenschappelijk buitenterras grenzend aan de tuin. 

2-persoonskamer deluxe

Dit betreft een grote en lichte kamer van ca. 25 m2 . De kamers hebben een eigen ingang vanaf gemeenschappelijk buitenterras grenzend aan de tuin. 

2-persoonskamer junior suite

Dit betreft een ruime moderne kamer van maar liefst 36 m2. Het heeft een hydromassage bad en een douche cabine.  De kamers hebben een eigen ingang vanaf gemeenschappelijk buitenterras grenzend aan de tuin. 

2-persoonskamer suite classica

Deze suite is in typische Siciliaanse stijl ingericht en ca. 42 m2 groot. De kamer heeft een lichte woonkamer met zithoek en een panoramisch balkon. Het slaapgedeelte is groot en comfortabel. De badkamer heeft een hydromassage bad en een douche. De kamer ligt op de eerste verdieping en heeft een balkon met uitzicht over zwembad

3-persoonskamer Classic

Dit betreft de classic kamer (14-16 m2) met 1 extra bed.

3-persoonskamer deluxe

Dit betreft de deluxe kamer met 1 extra bed.

3-persoonskamer suite classica

Dit betreft de suite classica met 1 extra bed.

4-persoonskamer deluxe

Dit betreft de deluxe kamer met 2 extra bedden.

4-persoonskamer suite classica

Dit betreft de suite classica met 2 extra bedden.

4-persoonskamer suite Luna

Deze familiekamer bestaat uit twee aparte gedeeltes en één badkamer. De totale grootte is ca. 40 m2. In de eerste kamer staat een 2-persoonsbed met jacuzzi. De andere kamer is een woonkamer met een 2-persoons sofabed of - indien gewenst - 2 losse bedden. De kamer heeft een eigen ingang vanaf gemeenschappelijk buitenterras  

1-persoonskamer

Dit is een 2-persoonskamer Classic voor alleengebruik.