Bed and Breakfast Locanda Thalassa

Arcidosso | Toscane

Binnen de historische stadsmuren van het bijzondere plaatsje Arcidosso ligt de Bed and Breakfast Locanda Thalassa. Mario en Valeria zijn de sympathieke en gastvrije eigenaren van de Locanda. Na jaren in een heel andere branche werkzaam te zijn geweest hebben zij deze mooie plek gevonden en gemaakt tot wat het nu is: Thalassa Bed and Breakfast én Locanda.
Valeria zwaait de scepter in de trattoria "Bastarda Rossa", het restaurant waar zij de heerlijkste gerechten uit de streek bereidt.
Arcidosso ligt tegen de berghelling van de Monte Amiata, een schitterend groen gebied tussen de Maremma en de Val d'Orcia. De wandelaars onder u kunnen hun hart ophalen, de eigenaren zijn zelf ook natuurliefhebbers en wandelaars, zij adviseren u graag ! Het groen is uitgestrekt beukenwoud, één van de grootste beukenbossen van Europa. Ook de kastanjebomen zijn niet uit het landschap weg te denken, evenals de wijnranken, die de voortreffelijke Vino Montecucco levert.
Arcidosso ligt centraal ten opzichte van een aantal mooie kunststeden en - stadjes zoals Montalcino op 34 km, Pienza op 42 km en Siena ligt op 80 km afstand.
De smalle straatjes van Arcidosso en de warme gastvrijheid van Mario en Valeria maken een bezoek aan de Locanda Thalassa meer dan de moeite waard!