Agriturismo Villa degli Ulivi

San Vero Milis | SardiniŽ

Villa degli Ulivi is een rustig gelegen agriturismo dichtbij zee en de witte stranden. De agriturismo ligt landelijk en op 13 kilometer van San Vero Milis.
Het is een familiebedrijf waar u hartelijk welkom wordt geheten door Michela Puliga en haar familie. Michela en haar moeder maken voortreffelijke Sardijnse gerechten voor alle gasten klaar zoals: zelfgemaakte pasta, lokaal bereid lamsvlees, artisjokken antipasti, spinazie- en ricotta ravioli. 's Avonds eten alle gasten gezamenlijk mét de familie aan de grote tafel. Deze sfeervolle Italiaanse avonden zijn een onvergetelijke ervaring!
De kamers bevinden zich in eenheden van twee aan elkaar geschakelde kamers elk met een terras en zitje. De ruime kamers zijn eenvoudig maar smaakvol ingericht. In het hoofdgebouw bevindt zich de gezellige eetruimte.
Op 2,5 kilometer ligt het strand van Pitzu Idu en 15 kilometer verderop liggen de minder drukke stranden Mari Ermi en Isarutas. Een aanrader is een zeiltocht vanuit Bosa, een fantastische dag op de helderblauwe zee langs prachtige baaien! Er kunnen uitstapjes gemaakt worden naar o.a. Oristano, Bosa, Santa Cristina en Tharros.