Beoordelingen in:       (59)       (0)       Alle talen

Mooi maar ver weg van alles

Een fijne plek.

Het strand van Balestrate is een heerlijk zandstrand.

Prima

Mooie locatie..

Schitterende plek,ook weer moeilijk te vinden. Bij deze locatie ben je ver weg van andere eetgelegenheden, dus is het raadzaam daar te eten.

Mooie locatie!

Genoten van de bijzondere atmosfeer in dit prachtige, voormalige klooster. Opvallend dat zelfs het jongere personeel niet of nauwelijks engels spreekt. Wij zijn er niet in geslaagd, ondanks herhaalde pogingen, door de zeer nauwe, steile binnenstraatjes van San Giuseppe Jato, gelegen in het dal, onze weg te vinden. De navigatie werkte hier niet, zoals zou moeten. We weten niet of dit aan onze apparatuur ligt of dat hier meerdere mensen mee te maken hebben (gehad). De doorgaande wegen in het dorpje vormden dus geen probleem.

Het ligt een beetje in de bush, maar dan heb je ook wat. Grote kamer, aardige mensen, aardige maaltijd 's avonds. Alleen de WiFi is belabberd. Het is ongeveer een half uur rijden naar Monreale en naar Palermo, alleen moet je dan nog wel zien de auto ergens te parkeren!

Great. Would go there again

Very friendly and helpful host. Wonderful breakdast buffet - truly italian dishes. Excellent b&b. Excellent bed & bathroom. Close to see. Easy to get into hiking area's. Free parking. We can recommend to all.

De moeite waard

Prima accommodatie met dito personeel

Uitstekende agriturismo.

Fijn verblijf met vriendelijke eigenaren.

Een mooie, prinsheerlijke plek

Ook persoonlijke aandacht van de eigenaresse.

Heel goed

prachtig verbijf

Prachtig verblijf, wel erg afgelegen

Niet de moiete waard

Ga hier niet naar toe met kinderen.

Prachtig

Prachtige kamer! Uitstekende service. Jammer dat er geen zwembad is

een oase van rust

Prachtige accommodatie, overal gezellige terrasjes in de tuin, zeer vriendelijke mensen, werkelijk een oase van rust. En heerlijk ontbijt met zelfgebakken taarten van de trotse eigenaresse.

gastvrij familiebedrijf

Gastvrij en vriendelijk. We waren wat vroeg en hadden onderweg geen restaurantje open aangetroffen. Ofschoon lunch niet geserveerd wordt kregen we op ons terras heerlijk brood, kaas, water en fruit. Niet in rekening gebracht. In de omgeving is niet zoveel te beleven. Uitzicht ter plekke is wel mooi. Fijn terrasje. Horren in de terrasdeuren zijn ook prettig. Eten is smakelijk, veel, maar niet echt geraffineerd.

Prijs p.p.p.n. vonden wij ook hier iets aan de hoge kant. Service was prima, mochten in de woning van de eigenaresse Nederlands elftal kijken. Flesje wijn van Ä 12,00 tot Ä 16,00 gaat zeker boven de aangeboden huiswijn. Badkamers zijn aan vernieuwing toe.

Helaas 2x een luidruchtig feest. Avondeten een aanrader. Aan een zwembad wordt gelukkig gewerkt; de spa is in de zomer niet aan te raden.

Heerlijk rustig

Als je ff helemaal niets wil/moet, top locatie.

heerlijke plek

heerlijk rustig redelijk in de buurt van prachtig historisch Palermo Minder persoonlijke service, avond eten redelijk, heerlijk ontbijt

Prima plekje

Taart eten als ontbijt heeft niet mijn voorkeur. Maar hier kan ik het iedereen echt aanraden, vrouw des huizes kan echt super taarten bakken. Wat een feest was dat! Overigens de huisgemaakte jam was ook niet bepaald slecht. We kregen bij vertrek een potje jam mee als souvenir.

Er was geen zwembad. Dat was na cefalu wel teleurstellend. De Spa ging alleen op verzoek open tegen extra betaling.

Het is een bedrijf in vernieuwde commerciŽle ontwikkeling. Ik voorspel u dat die prima oudere man, die de complete bediening doet bij diner en ontbijt niet door ťťn persoon te vervangen is, mocht hij stoppen. Er dient ook door de receptie hard gewerkt te worden. De folder is net even te mooi in verhouding tot de werkelijkheid.

mindere verblijfplaats

Jammer dat er geen zwembad is. Er is een "wellness-center" waar gewichtig over wordt gedaan, maar het kost 25 euro pp. om daarin te gaan. Weliswaar was de kamer mooi, maar het eten was echt niet goed en de prijs voor dit eten dat rechtstreeks uit een potje kwam, was om je rot te schrikken. Vieze wijn. Service: men had het te druk met grote eerste-communiefeesten elke avond.

Prima lokatie

Fantastische plek om te vertoeven. Ruimte volop op terrassen en in de tuin. Mooie kamer in nieuwe gedeelte (geopend in januari dit jaar). Heerlijke, overvloedige maaltijden met ingrediënten van eigen boerderij.

lekker eten

Mooi en rustig gelegen Lekker gegeten en uitstekende bediening.

Prachtig gelegen

Heerlijke plek in de zomer, want tegen noordhelling. Dan moet het er goed toeven zijn.Mooie kamer, prachtig pand. Uh....reisinformatie vergeten mee te nemen. Dus midden in Giuseppe Jato wisten we niet mee waar we heen moesten. Gelukkig belden jullie na kantoortijd terug. Tien met een griffel!!!!